La siesta V4  NOLOGO.jpg

Ca La Siesta has been converted into a modern Mediterranean paradise, with a south facing aspect that features stunning views o the Mediterranean Sea.

The bioclimatic construction follows the standard of a Passive House with no petroleum derived materials, a well that recovers and stores the rain water, etc.

It consists of 263m2 built space including a fully equipped open plan kitchen, living area, four bedrooms with en suite bathrooms and a guest toilet.
The 1587m2 flat plot includes a salt water pool, as well as covered pergolas with endless views across the Mediterranean sea that will make the perfect chill out area as the sun goes down.

Following Passive house principles, the interior design focusses on natural materials and calm colours that provide a flow from the inside to the outside.