2018-09-20 Ca La Pinada II (Jessica Bataille) JBP20212 - Gonzalo Moreno.jpg

Ca La Pinada is set in a spectacular 2270m2 plot surrounded by pine trees, calm and nature. 
It’s a bioclimatic house built following the standard of Passive House. The assets of this kind of construction are that there are no petroleum derived materials, the rain water is recovered and stored in a well, there’s a ventilation system that renews CO2 permanently... 

The 277m2 constructed space is distributed over two levels. Downstairs we find a fully equipped open plan kitchen and living room with dining space and a relax corner near the fireplace. Also, three bedrooms with ensuite bathrooms and an extra guest toilet.
Upstairs, there’s a master bedroom with amazing panoramic views and a private garden.

Outside we can enjoy the infinity of the salt water pool that has been made with Bali stones or relax at the chill out orea.

The floors mix micro cement with antique mud bricks, linen has been chosen for fabrics and curtains, the wall paints are ecological, etc.
The interior design is focused on natural materials and calm colours that provide a flow from the inside to the outside.