Ca La Pinada

BY BATAILLE LIVING

This vila in Jávea is a bioclimatic house built to Passivhaus standard

Ca La Pinada in Jávea is a bioclimatic house built to Passive House standard on a large plot surrounded by pine trees, tranquillity and nature. The advantages of this type of construction are that there are no petroleum-derived materials, rainwater is recovered and stored in a well, there is a ventilation system that renews CO2 permanently.

 

The built space is distributed over two levels. On the ground floor we find a fully equipped open plan kitchen and a living room with dining space and a relaxation corner near the fireplace. There are also three bedrooms with en suite bathrooms and an additional guest toilet. Upstairs, there is a master bedroom with incredible panoramic views and a private garden. Outside we can enjoy the infinity of the salt water swimming pool which has been made with Bali stones or relax in the chill out area.

   Desliza para ver más fotos   

Ca La Pinada

Plot
 2270 m²
House
 277 m²
Total Bedrooms
 4
Ensuite bedrooms
 4
Guest toilet
Passivhaus standards
Fireplace
Aerothermal
Alarm system
Home automation
Yoga platform
Infinity Pool
Pergola car port
South facing
Guest toilet
Passivhaus standards
Fireplace
Aerothermal
Alarm system
Home automation
Yoga platform
Infinity Pool
Pergola car port
South facing

View Before

General plan

Main floor

First floor

Scroll horizontally to see all the plans.

  • General plan

  • Main floor

  • First floor

Scroll horizontally to see all the plans.

Request brochure

House for which you are inquiring: Ca La Pinada

House for which you are inquiring: Ca La Pinada

House for which you are inquiring: Ca La Pinada

House for which you are inquiring: Ca La Pinada

OTHER HOUSES BY BATAILLE LIVING

Flecha-BL