2018-08-09 Jessica Bataille JB0103 - Gonzalo Moreno.jpg

With its playful elegance, Surf House is built on a 883m2 plot located 200m from the beach, leisure areas and all the services.

The 80m2 built space is divided between two levels. In the open space of the ground floor there’s a fully equipped kitchen and a wide living area with fire place to enjoy the cozy home also on the coldest days.
The spiral staircase takes us to the two bedrooms and one bathroom located on the first floor.

Surrounded by fields, the house is full of light and has amazing views of the Montgó mountain.
Micro cement has been chosen for floors and the worktop of the open plan kitchen. The furniture focusses on natural textures and materials that play with bright colours to get us closer to the authentic Mediterranean Lifestyle.